Продукти

Консерви

ВИД
1 Риба тон филе 0.185 гр. Океан
2 Риба тон сандвич 0.185 гр. Океан
3 Риба тон филе 0.185 гр. Елабо
4 Риба тон сандвич 0.185 гр. Елабо
5 Риба тон в собствен сос 0.140 гр. Нептун
6 Риба тон в собствен сос 1кг.. Елабо
7 Риба тон растително олио 1.715 кг. Елабо
8 Шаран в доматен сос 0.160 гр.
9 Копърка в доматен сос 0.240 гр.
10 Копърка в доматен сос 0.160 гр.
11 Рибна салата с боб 0.160 гр.
12 Сардинела в олио 0.160 гр.
13 Селда 0.240 гр.
14 Скумрия в собствен сос и олио 0.240 гр.
15 Скумрия в собствен сос и олио 0.160 гр.
16 Скумрия в доматен сос 0.160 гр.
17 Скумрия в доматен сос 0.240 гр.
18 Скумрия в собствен сос и олио 0.160 гр.
19 Скумрия закуска 0.160 гр.
20 Шпроти в олио 0.160 гр.
21 Миди в специален сос 3 х 0.80 гр.
22 Лозови сърми 0.410 гр.
23 Консерва шкебе шорба 0.300 гр.
Нагоре