За нас

За нас

,,Вастон II‘‘ ООД e основана през 1993 г. със седалище и адрес на управление гр. София, кв. Малашевци, ул. ,,Калач‘‘ №13. Основен предмет на дейност е внос, износ, пакетаж и търговия на едро и дребно с риба и рибни продукти. Вносът на охладена и замразена риба се осъществява от Гърция, Испания, САЩ, Канада, Норвегия и др. Фирмата покрива напълно търсенето на риба на вътрешния пазар, като предлаганите рибни продукти и деликатеси са с високо качество на достъпни цени.  Външният пазар също получава голямо разнообразие от рибни продукти според търсенето и предпочитанията на потребителите.

,,Вастон II’’ ООД разполага със собствена  база, включваща цех за разфасовка и пакетиране, складови пространства, хладилни камери и собствен хладилен транспорт.

Фирмата отговаря на всички изисквания на европейските стандарти, а именно: добри производствени практики (ДПП), система за осигуряване на безопасността на храните при тяхното производство и дистрибуция (HACCP) и  FSSC 22 000 – международен стандарт за управление на качеството и  безопасността на храните.

Посредством дейността си по предлагане на широко разнообразие от висококачествени рибни продукти, ,,Вастон II’’ ООД се е утвърдила и успешно е наложила своето име в бранша. Фирмата  заема значителен пазарен дял в търговията с риба, рибни продукти и деликатеси в страната, като непрестанно се стреми към допълнително разширяване както на вътрешните, така и на външните пазари.  Бизнес моделът на ,,Вастон II’’ ООД е ориентиран предимно B2B.

Чрез изграждане и поддържане на  дългогодишни взаимоотношения с партньорите си, продуктите на ,,Вастон II’’ ООД  достигат до трапезата на крайния потребител винаги вкусни, с най-високо качество. Потребителите могат да намерят богат асортимент от продуктите на фирмата както в големите търговски вериги, така и в по-малките търговски обекти в цялата страна.

Ценности на фирмата

Тъй като ,,Вастон II‘‘ OOД работи с хранителни продукти, отговорността да бъдат пакетирани в максимално стерилни условия, е на всички служители в предприятието. Фирмата разполага с квалифициран екип, който спазва всички правила и хигиенни изисквания в работата си, гарантирайки на клиентите пресни, вкусни и разнообразни рибни продукти и деликатеси. Удовлетвореността на потребителите е приоритет и заради това никога не се допуска компромис с качеството, нормите на пакетаж и съхранението на продуктите в помещения, строго приспособени и предназначени, за да отговарят на всички европейски стандарти.

Цели

Целите на мениджърския екип на компанията са устойчиво развитие и усъвършенстване, постигнати чрез удовлетворяване на потребностите на клиентите по отношение вкусовите характеристики на предлаганите продукти, увеличаване на производствения асортимент, развитие на екип от подготвени кадри, въвеждане на модерни производствени практики и следене последните тенденции по отношение технологичното оборудване в производствения процес.

СЕРТИФИКАТИ:

FSSC 22000
HACCP система
ДПП

Нагоре