Новини

Seafood Expo North America, Boston

24.07.2019

Seafood Expo North America, Boston

Тази година на 17-ти март ,,Вастон 2‘‘ присъства на ежегодното рибно изложение - Seafood Expo North America, Boston, където се запозна с най-новите и иновативни технологии и оборудване, на световно ниво, за преработка и пакетаж на риба и рибни продукти.

Seafood Expo North America e най-голямото изложение на морски дарове на територията на Северна Америка, в което всяка година участват над 1,300 търговци от хранително-вкусовата промишленост от повече от 45 държави.

Събитието се провежда в рамките на три дни, в които вносители, износители, търговци на едро, ресторанти, супермаркети, хотели, кетъринг фирми, авиокомпании, круизни линии и други компании за търговия на дребно от цял свят се събират, за да обменят опит, да създават контакти и евентуални бизнес партньорства.

Програмата на конференцията включва над 20 образователни сесии, представени от водещи експерти от индустрията, които предоставят практическа информация, обхващаща най-важните и навременни въпроси, свързани с днешната бизнес среда с морски дарове, като потребителските тенденции, добри бизнес практики и др.

Seafood Expo North America, Boston 3

Назад

Нагоре